Kalendář akcí ZŠ

P Ú S Č P S N
25 26 27 28 29 30 1
2 3
Ekocentrum Paleta Chrudim- "Domácnost s rozumem a třídíme odpad"
4
Výtvarná výstava v DDM Chrudim
5 6 7 8
9 10 11 12 13
Doprava na plavání- vybíráme peníze
14 15
16 17
Divadelní představení "Veselá pouť"
Vybíráme doplatek na školu v přírodě
18
Fotografování na konci školního roku
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Kalendář akcí MŠ

P Ú S Č P S N
25 26 27 28 29 30 1
2
Zápis nových dětí do MŠ Stolany na školní rok 2022/2023
3 4
Apolenka
5
Vystoupení pro maminky
6 7 8
9
Exotická zvířata v MŠ
10 11 12
SOUV Nasavrky
13 14 15
16 17 18
Fotografování
19 20 21 22
23 24 25
Statečný Cibulka
26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Drobečková navigace

Úvod > GDPR

GDPR

Základní/mateřská škola Stolany zpracovává osobní údaje ve veřejném zájmu a v nezbytném rozsahu pro plnění povinností vyplývajících ze školského zákona a dalších obecně závazných právních předpisů. OÚ jsou předávány pouze zákonem stanoveným osobám včetně předávání OÚ do jiných států.

ZŠ a MŠ Stolany zpracovává osobní údaje subjektu údajů podle účelů zpracování v souladu s platnou legislativou pro ochranu osobních údajů, tj. zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, dále pak od 25. 5. 2018 v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 (dále Nařízení č.  2016/679).

Každý má možnost podat na způsob zpracování OÚ stížnost u dozorového úřadu a má právo požadovat od školy přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenos OÚ, omezení zpracování a má právo vznést námitku proti zpracování OÚ.

Správce OÚ: ZŠ a MŠ Stolany

sídlo: Stolany 44, 53803 Heřmanův Městec, IČ: 70995354, DS: 2ir6yj, telefon: 469637944, e-mail: zsstolany@seznam.cz

Pověřenec pro OÚ: Kateřina Korejtková, e-mail: vn.konzult@gmail.com