Kalendář akcí ZŠ

P Ú S Č P S N
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
Třídní fond
12 13 14 15
To je zlaté posvícení... Regionální muzeum Chrudim
16 17
18 19 20 21
1. setkání rodičů 2021/2022
22
Pomůcky a pracovní sešity
23 24
25 26
Plavecká výuka 2021/2022
27 28 29 30 31

Kalendář akcí MŠ

P Ú S Č P S N
27
Lekce plavání se nekoná
28 29
Rozhledna Bára, Kočičí Hrádek
30
7. lekce předplaveckého kurzu
1 2 3
4
Keramika
5
Preventivní vyšetření zraku
6
Návštěva chovu daňků
7
8. lekce předplaveckého kurzu
8 9 10
11
9. lekce předplaveckého kurzu
Pan Tau s námi na koncertě
12 13 14 15 16 17
18
10. lekce předplaveckého kurzu
19 20
Předplavecký výcvik -náhradní lekce
UKLÁDÁNÍ BROUČKŮ - změna termínu
21
Ukládáni broučků od 17.00 hodin
22 23 24
25 26
Tygřík Péťa
27 28 29 30 31
Drobečková navigace

Úvod > GDPR

GDPR

Základní/mateřská škola Stolany zpracovává osobní údaje ve veřejném zájmu a v nezbytném rozsahu pro plnění povinností vyplývajících ze školského zákona a dalších obecně závazných právních předpisů. OÚ jsou předávány pouze zákonem stanoveným osobám včetně předávání OÚ do jiných států.

ZŠ a MŠ Stolany zpracovává osobní údaje subjektu údajů podle účelů zpracování v souladu s platnou legislativou pro ochranu osobních údajů, tj. zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, dále pak od 25. 5. 2018 v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 (dále Nařízení č.  2016/679).

Každý má možnost podat na způsob zpracování OÚ stížnost u dozorového úřadu a má právo požadovat od školy přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenos OÚ, omezení zpracování a má právo vznést námitku proti zpracování OÚ.

Správce OÚ: ZŠ a MŠ Stolany

sídlo: Stolany 44, 53803 Heřmanův Městec, IČ: 70995354, DS: 2ir6yj, telefon: 469637944, e-mail: zsstolany@seznam.cz

Pověřenec pro OÚ: Kateřina Korejtková, e-mail: vn.konzult@gmail.com