Kalendář akcí MŠ

P Ú S Č P S N
26 27
Výlet do Janovic na exkurzi - chov daňků - !!!!!!PŘELOŽENO NA 7. 10.!!!!!!
28 29
Předplavecký výcvik - 4. lekce
30 1 2
3 4
VÝLET NA KOČIČÍ HRÁDEK
5 6
Předplavecký výcvik - 5. lekce
7
Janovice - chov daňků
8 9
10 11 12 13
Předplavecký výcvik - 6. lekce
14 15 16
17 18 19 20
Předplavecký výcvik - 7. lekce
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3
Předplavecký výcvik - 8. lekce
4 5 6

Kalendář akcí ZŠ

P Ú S Č P S N
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Drobečková navigace

Úvod > GDPR

GDPR

Základní/mateřská škola Stolany zpracovává osobní údaje ve veřejném zájmu a v nezbytném rozsahu pro plnění povinností vyplývajících ze školského zákona a dalších obecně závazných právních předpisů. OÚ jsou předávány pouze zákonem stanoveným osobám včetně předávání OÚ do jiných států.

ZŠ a MŠ Stolany zpracovává osobní údaje subjektu údajů podle účelů zpracování v souladu s platnou legislativou pro ochranu osobních údajů, tj. zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, dále pak od 25. 5. 2018 v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 (dále Nařízení č.  2016/679).

Každý má možnost podat na způsob zpracování OÚ stížnost u dozorového úřadu a má právo požadovat od školy přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenos OÚ, omezení zpracování a má právo vznést námitku proti zpracování OÚ.

Správce OÚ: ZŠ a MŠ Stolany

sídlo: Stolany 44, 53803 Heřmanův Městec, IČ: 70995354, DS: 2ir6yj, telefon: 469637944, e-mail: zsstolany@seznam.cz

Pověřenec pro OÚ: Kateřina Korejtková, e-mail: vn.konzult@gmail.com