Kalendář akcí MŠ

P Ú S Č P S N
27 28
Společné fotografování
29
Popelka
30 31
Návštěva městské knihovny
1 2
3 4 5 6
Rozloučení s předškoláky
7 8 9
10 11
Sportovní hry
12 13
Informativní schůzka pro rodiče nově přijatých dětí
14 15 16
17 18
Celodenní výlet
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Kalendář akcí ZŠ

P Ú S Č P S N
27 28 29
"Popelka"- baletní představení ZUŠ Chrudim
30 31 1 2
3 4 5 6
Oslava Dne dětí s přespáváním ve škole
7 8 9
10 11
Bezpečné prázdniny
12
Organizace výuky 17. - 21. 6. 2024
13
Cirkus v Rabštejnské Lhotě
14 15 16
17 18 19 20
Zahradní slavnost 2024
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Drobečková navigace

Úvod > GDPR

GDPR

Základní/mateřská škola Stolany zpracovává osobní údaje ve veřejném zájmu a v nezbytném rozsahu pro plnění povinností vyplývajících ze školského zákona a dalších obecně závazných právních předpisů. OÚ jsou předávány pouze zákonem stanoveným osobám včetně předávání OÚ do jiných států.

ZŠ a MŠ Stolany zpracovává osobní údaje subjektu údajů podle účelů zpracování v souladu s platnou legislativou pro ochranu osobních údajů, tj. zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, dále pak od 25. 5. 2018 v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 (dále Nařízení č.  2016/679).

Každý má možnost podat na způsob zpracování OÚ stížnost u dozorového úřadu a má právo požadovat od školy přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenos OÚ, omezení zpracování a má právo vznést námitku proti zpracování OÚ.

Správce OÚ: ZŠ a MŠ Stolany

sídlo: Stolany 44, 53803 Heřmanův Městec, IČ: 70995354, DS: 2ir6yj, telefon: +420 469 637 944, e-mail: zsstolany@seznam.cz

Pověřenec pro OÚ: Kateřina Korejtková, e-mail: vn.konzult@gmail.com